Nu vă mai prezentați cu Feroe!

Nici nu mai contează meciul cu Feroe. Echipa asta națională este consecința anilor de tâlhării din fotbalul românesc. Consecința anilor în care ne-ați păcălit cu aranjamentele voastre, cu transferurile din care v-ați însușit cu nerușinare bani negri, sărăcind cluburile pe care le-ați condus numai în interes personal.

Joel Pohjanpalo marcheaza un gol in poarta lui Ciprian Tatarusanu
Joel Pohjanpalo marchează în poarta lui Tătărușanu

Aici ați adus naționala, la imaginea unei fantome sau a unei entități nedefinite, un mare ZERO rezultat din managementul dezastruos al celor doi conducători supremi cu nume de mafioți, Nașul și Corleone.

Aici a ajuns fotbalul din cauza nesimțirii conducătorilor de cluburi, care au urmărit câștigul imediat prin „tunurile” din transferuri sau prin participări de multe ori furate în grupele Ligii Campionilor, ignorând aproape total o dezvoltare sănătoasă.

Ce ați făcut voi, nesimțiților, pentru fotbal, pentru națională, pentru fanii minunați care umplu un stadion de 55.000 de locuri după trei meciuri de 0-0? Cine se poate lăuda, în afară de Hagi, cu ceva constructiv realizat în fotbal în ultmii 20 de ani?

Nu ai ce să le ceri lui Torje, Dragoș Grigore, Sânmărtean, Chipciu și celorlalți. Ei au crescut manipulați de niște oameni bolnavi într-un sistem bolnav. Au jucat în Liga I apăsați de blaturi, umiliți de patroni fără pic de respect, ajunși până la urmă la pușcărie pentru nenorocirile pe care le-au făcut, iar mai recent gârboviți de insolvențe și păcăliți la contracte.

Nu merităm să mergem la Euro cu fotbalul ăsta, cu patroni și șefi ai arbitrilor ajunși după gratii, fără strategii pe termen lung, fără o reformă radicală.

Și dacă ne calificăm, eu zic să refuzăm locul la turneul final, să ne punem 10 ani pe curățenie, să o luăm de jos și să ne întoarcem cu o altă față și cu o altă mentalitate.

Vezi și:   Ce șanse mai au Steaua și Astra în Europa League

Nu mai mergeți nici în Feroe! Apucați-vă de treabă, fraților, de la Burleanu și Iordănescu, până la Chiricheș și Grigore!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...